Campagnes bij de vleet

1
36

Vlotte boel
Het spel verloopt zeer vlot, de handelingen zitten logisch in elkaar en er zijn geen onlogische knoppencombinaties die je uit het hoofd moet leren om het spel te kunnen spelen. Alles voelt zeer intuïtief aan, wat de speelbaarheid helemaal ten goede komt. Iedereen die ooit al eens een RTS-spel speelde, is er na tien minuutjes helemaal mee weg.
In dit spel ligt de nadruk ook wel eerder op de veldslagen dan op de ondersteunende economie. Je basis is zeer snel opgebouwd en een leger is in enkele seconden uit de grond gestampt. Gelukkig maar, anders had het maar een saaie boel geworden…

LothBM_1a.jpg

Conclusie
Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth II is een zeer leuk en boeiend spel en een aanrader voor alle LotR- en RTS-fans. Iemand die Age Of Empires III al niet leuk vindt, kan er beter niet aan beginnen. De audiovisuele aspecten verdienen een pluim en er zijn genoeg spelmogelijkheden om je enkele dagen mee bezig te houden. Toch zijn er enkele kleine puntjes kritiek: de campagnes zijn nogal aan de korte kant en tijdens het laden van een spel, zie je alleen een draaiende ring. Je kan dus niet zien hoe lang het nog zal duren… en dat kan soms behoorlijk (lees: té) lang zijn.

Officiële site van het spel: http://www.ea.com/official/lordoftherings/thebattleformiddleearth/us/home.jsp
Ontwikkelaar: Electronic Arts
Uigever: Electronic Arts

Adviesprijs
59,99 euro
1
2
3
4
5
Vorig artikelMuziek en mode
Volgend artikelSensibiliseringscampagne om gebruik van pc en internet te stimuleren

1 REACTIE

  1. HINT: Als je met mensen speelt dan is er een gemakkelijke manier om Gollum te vinden. Bouw de ivoren toren (upgrade) in je ford . Selecteer je ford en klik op het icoontje van \”gebruik ivoren toren\”. Nu zou heel de map zichtbaar moeten zijn EN zie je Gollum. Hij verschijnt op de kaart net zoals een held. Ga vlug naar hem en dood hem, zo krijg je \”the one ring\”, breng die naar je ford en je kan galadriel creëren.

Reacties zijn gesloten.