Campagnes bij de vleet

1
36

Campagnes bij de vleet
Die campagnes bestaan uit twee delen: er is de ‘Goede’ en de ‘Slechte’ kant. In het geval je voor de goede zijde kiest, strijd je aan de zijde van de Elfen en de Dwergen die de legers van Saruman proberen te verjagen uit hun gebieden.
In de campagnes vecht je mee in de strijd om het Noorden, terwijl het beroemde reisgezelschap het Zuiden probeert recht te houden. De gevechten zijn niet in de bekende films te zien, maar worden wel verteld in de boeken van Tolkien. Zo moet je met de Elfen de Kapers uit Umbar van het Elfenland verdrijven. Op het einde van deze campagne is er de grote slag om Dol Guldur, het bolwerk van Sarumans troepen in het noorden, die je samen met de Dwergen tot een goed einde moet brengen.

LothBM_2.jpg

De campagnes van het kwaad zijn als het ware één grote plundertocht door de landen van de Elfen en Dwergen. Zelfs de Gouw moet eraan geloven. Terwijl je in de Goede campagne je land hardnekkig verdedigt tegen de bezetters en zo een nobele taak op je neemt, moord en plunder je erop los in de Kwade variant. Onschuldige Hobbits afslachten, de bossen van de Elfen platbranden, Dwergwerpen, … het komt allemaal aan bod. Het lijkt allemaal erg wreed, maar het is fun!

LothBM_7.jpg

1
2
3
4
5
Vorig artikelMuziek en mode
Volgend artikelSensibiliseringscampagne om gebruik van pc en internet te stimuleren

1 REACTIE

  1. HINT: Als je met mensen speelt dan is er een gemakkelijke manier om Gollum te vinden. Bouw de ivoren toren (upgrade) in je ford . Selecteer je ford en klik op het icoontje van \”gebruik ivoren toren\”. Nu zou heel de map zichtbaar moeten zijn EN zie je Gollum. Hij verschijnt op de kaart net zoals een held. Ga vlug naar hem en dood hem, zo krijg je \”the one ring\”, breng die naar je ford en je kan galadriel creëren.

Reacties zijn gesloten.