Campagnes bij de vleet

1
36

Fwiet fwieuw!
Grafisch is het spel geen absoluut hoogstandje, wat niet wil zeggen dat het er niet allemaal prachtig uitziet. De Elfenwouden, de Gouw, de Forten van Mordor, … ze zien er verrukkelijk uit. Vooral de explosies van de gekatapulteerde vuurbollen, de vlammende pijlen en de verschillende magische krachten komen indrukwekkend in beeld. De boten die over het water glijden worden mooi weerspiegeld. Tegen Age Of Empires III kan het spel niet op, maar de verschillende units en maps zien er zeer gedetailleerd uit.

LothBM_4.jpg

Ook de muziek is prachtig. De filmmuziek is duidelijk herkenbaar en zorgt voor een echte Lord of the Rings-sfeer. Wanneer je het spel start, begint er onmiddellijk een achtergrondmuziekje, dat mooi, zonder haperingen blijft doorlopen, terwijl je een savegame laadt of iets nieuws begint. Knap gedaan!
De inleidende filmpjes zijn misschien iets minder indrukwekkend als in het eerste deel, het zijn namelijk geen filmbeelden meer. Logisch, want het gaat tenslotte over de gevechten die plaats vonden in het Noorden, terwijl de films vooral over de gebeurtenissen in het Zuiden handelen. Het blijft wel zeer leuk gedaan, en de korte stukjes maken je helemaal klaar… om te vechten tot de dood!

1
2
3
4
5
Vorig artikelMuziek en mode
Volgend artikelSensibiliseringscampagne om gebruik van pc en internet te stimuleren

1 REACTIE

  1. HINT: Als je met mensen speelt dan is er een gemakkelijke manier om Gollum te vinden. Bouw de ivoren toren (upgrade) in je ford . Selecteer je ford en klik op het icoontje van \”gebruik ivoren toren\”. Nu zou heel de map zichtbaar moeten zijn EN zie je Gollum. Hij verschijnt op de kaart net zoals een held. Ga vlug naar hem en dood hem, zo krijg je \”the one ring\”, breng die naar je ford en je kan galadriel creëren.

Reacties zijn gesloten.