Campagnes bij de vleet

1
36

Grote nieuwigheid in dit spel is het feit dat je zelf kan kiezen waar je je basis neerzet, (wat in deel I niet het geval was). De basis kan ook uitgebreid worden met torens, muren, katapulten, enten, trollen, spinnen, …
In elke spelmodus kan je ook helden oproepen. Die zijn wat sterker dan de normale troepen en hebben speciale eigenschappen. Zo kan je Gandalfs toverstaf gebruiken om een hele horde Orks weg te laten vliegen, of schiet je met Legolas een heel bataljon Uruk-hai neer. Alle helden uit de films zijn aanwezig: de Hobbits, Aragorn, Gimli, Legolas, Boromir, Elrond en Boombaard. Maar ook de Kwade kant heeft zijn ‘helden’: De koning van de Goblins, Saruman en Wormtong, de Nazgûl en Shelob zijn er enkele van.

LothBM_3.jpg

Multiplayer
In de multiplayer heb je verschillende mogelijkheden: ofwel speel je een spelletje klassiek vechten tegen een online tegenstander, of je kiest voor het spel War of the Ring. Hierbij is Middenaarde verdeeld in allerlei stukken grond die jij moet veroveren. Als je een stuk betreedt waar reeds een andere speler actief is, volgt er een gevecht om de heerschappij van het gebied. Hoe groter je rijk, hoe groter je inkomsten, maar ook hoe meer legers je moet trainen om het te kunnen verdedigen gegarandeerd uren plezier!

LothBM_5.jpg

1
2
3
4
5
Vorig artikelMuziek en mode
Volgend artikelSensibiliseringscampagne om gebruik van pc en internet te stimuleren

1 REACTIE

  1. HINT: Als je met mensen speelt dan is er een gemakkelijke manier om Gollum te vinden. Bouw de ivoren toren (upgrade) in je ford . Selecteer je ford en klik op het icoontje van \”gebruik ivoren toren\”. Nu zou heel de map zichtbaar moeten zijn EN zie je Gollum. Hij verschijnt op de kaart net zoals een held. Ga vlug naar hem en dood hem, zo krijg je \”the one ring\”, breng die naar je ford en je kan galadriel creëren.

Reacties zijn gesloten.