Dwalen door een science fiction-omgeving

0
66

Spelers tegen elkaar
Heb je dan toch na uren afzien het stadium van PvP bereikt begint het spel gelukkig opnieuw en deze keer véél beter. Het is duidelijk dat RF online speciaal ontworpen is voor PvP.
Voorlopig vindt er elke 8 uur een Chip-war plaats. Dit is een oorlog om een bijzonder lucratieve mijn, waar de spelers van de winnende factie de komende uren extra voordelig kunnen komen mijnen, wat de snelste manier is om geld te verdienen in dit spel. Hiermee kun je jezelf (en dus ook je ras) versterken, voor de volgende Chip-war. Je kunt ook op sommige andere plaatsen spelers van andere rassen tegenkomen, waarbij je uiteraard probeert om ze om zeep te helpen.


Voorlopig vindt er elke acht uur een Chip-war plaats

Dit deel van het spel zit veel beter ineen, al is het ook niet beter dan de concurrerende MMORPG games. Eén van de grootste minpunten is wel dat de beschikbare hoeveelheid verschillende wapens en bepantsering erg klein is. Het is dus moeilijk om een echt speciaal uniek item te hebben, want de kans is groot dat je nog tien spelers tegenkomt met net datzelfde stuk "unieke" uitrusting.


Een ander beeld uit de Chip-war

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelKaraoke in je hand
Volgend artikelBijna 100 Warner Bros titels beschikbaar via nieuwe downloadservice