Dwalen door een science fiction-omgeving

0
66

De Cora zijn een spiritualistische maatschappij, gebaseerd op het geloof in de God Decem. Zij zijn religieuze fanatici en gebruiken gezegende wapens en veel magie om anderen hun verkeerde manier van handelen te doen inzien.
De Bellato tenslotte zijn kleine, maar door de grote zwaartekracht op hun thuisplaneet ook sterke wezens. Zij zijn technologisch erg ver gevorderd en gebruiken hun mechanische creaties voornamelijk om oorlog mee te voeren. De Bellato hebben namelijk net dezelfde grondstoffen nodig als de andere rassen om hun technologie te onderhouden.


De Bellato

Waarom de partijen elkaar naar het leven staan in deze intergalactische driehoeksverhouding is niet meteen duidelijk, maar sinds wanneer is er in het gamelandschap een reden nodig om over te gaan tot bloedig geweld?

Verloop van het spel
Je begint je spel met de keuze op welke server je wilt spelen. Het is mogelijk om verschillende personages aan te maken op verschillende servers. Op deze manier kun je diversifiëren en alle rassen ook eens bekijken. Afhankelijk van hoeveel tijd je in het spel kunt besteden, kun je dan alleen met je favoriete ras verder spelen of verder blijven afwisselen.


De Accretianen zijn een ras bestaande uit robots

Na de server kies je het ras waarmee je wilt spelen en daarna je klasse. Dit zijn de krijger, de magiër, de langeafstandsschieter en de specialist. De Accretianen hebben geen magiërs en elk ras heeft een paar aparte vaardigheden. Zo kunnen de Accretianen met zware raketlanceerders schieten, maar in het algemeen valt het allemaal toch wat tegen omdat de rassen qua speelstijl wel heel hard op elkaar lijken.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelKaraoke in je hand
Volgend artikelBijna 100 Warner Bros titels beschikbaar via nieuwe downloadservice