De zware voet

5
52

Arm der wet
Door de toevoeging van de politie bestaan er ook nog enkele andere vormen. Je moet aan de bepaalde normen voldoen om te slagen in je opdracht, bijvoorbeeld voor een bepaald bedrag schade aanrichten, een aantal politiewagens uitschakelen, een achtervolging een bepaalde tijd laten duren, enzovoort. De AI van de arm der wet is best wel te smaken, omdat ze je steeds zullen proberen klem te rijden in plaats van voortdurend tegen jou te botsen. Zo nemen ze bijvoorbeeld bepaalde formaties aan om je de weg te versperren en roepen ze in geval van nood om versterking.

NFSMW4.jpg

Als je eenmaal voldoende opdrachten hebt volbracht, krijg je de mogelijkheid om je Blacklist rivaal uit te dagen voor enkele races. Deze races zijn meestal veel te makkelijk, in tegenstelling tot de ‘voorrondes’. De AI van de andere races valt dus goed mee, behalve die van je echte rivalen. De racers zonder naam rijden veel agressiever en zorgen voor een grotere uitdaging. Als je uiteindelijk je rivaal verslagen hebt, mag je twee cadeautjes kiezen uit zes logo’s. Zo kan je een pink slip vrijspelen, extra geld, een uniek onderdeel of een unieke stikker. Meestal slaag je er wel in om de Pink Slip eruit te halen, zodat je meteen een wagen rijker bent. Jammer dat deze racevorm niet verder uitgewerkt is, want die zou voor echte spanning kunnen zorgen (cf. Juiced) aangezien je dan zelf je wagen ook nog kan kwijtspelen.

NFSMW6.jpg

1
2
3
4
Vorig artikelSamenwerking HP en ViaMichelin
Volgend artikel’s Nachts met alle lichten uit…

5 REACTIES

  1. bij dat spel kun je niet eens spinners op je auto zetten en je kan ook niet je auto verbreden. Ik vind need for speed 2 veel leuker!!!!!!!

  2. @Size: Tja, en er is ook geen patch uit op dit ogenblik. Je kunt wel evt. eens naar je grafische instellingen kijken, soms helpt het om die te wijzen om het spel stabieler te maken.

  3. ik vind het maar middelmatig…
    Het concept is geweldig maar er zijn veel irritante fouten. Onzichtbare muren tegen de kantjes, politie achtervolgingen die stoppen zonder je er iets aan kan doen (bvb net door een roadblock rijden en tegelijk een SUV tegen je aan zien knallen), en vooral: soms crasht de hele boel, net nog op een circuitrace waar ik al 12 minuten aan bezig was (blacklist 1).
    Niet al te prettig…
    Leuk spel, maar komt me te gehaast over.

Reacties zijn gesloten.