Soepel glijdend het nieuwe jaar in

0
63

Zo is er een vergrootglasfunctie waarmee je met één druk op een vrij te kiezen functieknop een zelf te definiëren stukje van het scherm uitvergroot.


Het vergrootglas in actie

Verder kun je aan een van de vijf knoppen de functie Precision Booster toewijzen. Hiermee kun je "on the fly" in games de muisgevoeligheid regelen van tien tot negentig procent. Ook kun je aan een van de knoppen de functie Gaming Toggle toewijzen. Daarmee kun je eveneens "on the fly" meerdere opdrachten toewijzen aan die functieknop (een soort muismacrofunctie dus). Deze macro verdwijnt wel van zodra je het game verlaat; je kunt die dus niet bewaren voor hergebruik.


IntelliPoint 5.4 ondersteunt zowat alle Microsof-muizen, ook de oudere

Dit zijn allemaal softwarefuncties die niet specifiek gelden voor de Laser Mouse 6000. Als je de nieuwste versie van IntelliPoint installeert, werken deze functies ook met de meeste andere recente Microsoft-muizen (afhankelijk van hun uitrusting en aantal knoppen).

 
IntelliMouse 5.4 controlepaneel

Oordeel: De Laser Mouse 6000 glijdt werkelijk over alle denkbare (behalve weerkaatsende) ondergronden, maar juist omwille van die hogere precisie zouden we willen dat deze muis iets groter en zwaarder zou zijn en dat de knoppen op de zijkanten beter gepositioneerd zouden zijn.


44,95 euro

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelNieuwe reeks gsm-toestellen
Volgend artikelPocketcamera met dubbele lens biedt grote beeldhoek
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.