Wraakzuchtig

1
54

Vriend en vijand
Naast de Wereldtour kan je het tegen elkaar opnemen in de multiplayermode waar je kan kiezen in welke discipline je de strijd zal aangaan met je vrienden. Maar aangezien die er niet altijd zijn, biedt Burnout Revenge nog een uitgebreide online-functie. Ook hier begin je met een laag klassement en probeer je steeds beter te worden. Aan de hand van een Crash- en een Raceklassement kan je kijken wie voor jou een waardige vijand is. Aan de hand van een handige Friends-list kan je steeds zien wie van je vrienden online is en waar hij is. Zo kan je gebruik maken van de USB-headset om te chatten en creëer je al snel wat online-vrienden bij. Maar ondanks de goede gameplay zorgen enkele andere minpunten ervoor dat er toch nog wat aan het spel gesleuteld moet worden. Zo kan iedereen op elk moment uit de race stappen, wat veel minder spannende races oplevert en verder is de crash-mode online ontoereikend.

BR_1a.jpg

Op visueel gebied is de Burnout-reeks al jaren een topper die aandacht heeft voor detail, afwerking, animaties, optimale camerahoeken én het gevoel van snelheid. De schademodellen en de omgevingen zijn mooi afgewerkt, zodat het spel superrealistisch overkomt. De geluidseffecten als je ergens voorbij zoeft, maken alles nog dat tikkeltje beter, zodat deze Burnout een dijk van een game is. Punt uit.

BR_2a.jpg

Conclusie
Burnout Revenge biedt dan misschien niet veel nieuws ten opzichte van vorig jaar, maar het is en blijft een echte topper in het genre. Momenteel is dit spel de beste racer op de consoles, die je tientallen uren gekluisterd aan je tv zal houden. Voor diegenen die al een rijbewijs hebben: houd de virtuele en de echte wereld uit elkaar of er komen letterlijk brokken van.

Officiële site van het spel: http://burnoutrevenge.ea.com/
WOntwikkelaar: Criterion
Uitgever: Electronic Arts

Adviesprijs
59,99 euro
1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe versies beveiligingsproducten
Volgend artikelSpeels naar het TB-decennium

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.