Wraakzuchtig

1
54

Binnenwegen
In totaal bevat het spel zo’n 169 verschillende events, die ondergebracht zijn in verscheidene racetypes. Natuurlijk heb je de gewone race waarin je als eerste van de zes over de streep moet zien te komen. Een leuke variant hierop is de Eliminator, waarbij elke 30 seconden de laatste coureur afvalt, totdat je uiteindelijk als enige overblijft. Opvallend is dat elk parcours vol zit met tientallen binnenwegen die duidelijk aangeduid zijn. Soms zijn deze routes korter, soms ook niet, maar je moet er wel rekening mee houden dat je op deze verlaten steegjes weinig verkeer gaat tegenkomen en je zo dus ook niet aan je rijgedrag kan ‘werken’.

BR_6.jpg

Als je echter door het verkeer probeert te slalommen, zal je dit een extra wapen opleveren: de andere weggebruikers! Door tegen de kleinere wagens te botsen, die in dezelfde richting rijden, worden deze gekatapulteerd, waarbij ze soms door de lucht vliegen alsof de zwaartekracht het even beu is. Met wat geluk raak je zo één van je rivalen en kan je een Takedown scoren. Maar let wel op, want bij de minste aanraking van een vrachtwagen, bus of tegenliggend verkeer, ben jij de pineut. Bij Traffic Attack is het zelfs de bedoeling zoveel mogelijk wagens te raken en dus zoveel mogelijk schade aan te richten binnen een bepaalde tijd.

BR_9.jpg

Een andere race-variant is de Road Rage, waarbij een oneindige reeks vijanden op de weg wordt gegooid, die jij moet proberen uit te schakelen met een Takedown. Je tijd loopt voortdurend af, maar je kan er nieuwe verdienen door je rivalen te vernietigen. Hoe meer je er scoort, hoe hoger het trapje op het podium. Verder zijn Burning laps en preview races nog een vorm van Time Trial, waarbij je respectievelijk met een eigen wagen of met een prototype kan racen. Deze speciale modellen, zo’n 70 in totaal, kan je vrijspelen als je de nodige opdrachten voltooit.

1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe versies beveiligingsproducten
Volgend artikelSpeels naar het TB-decennium

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.