Wraakzuchtig

1
54

Crash
Bij al deze race-onderdelen zal je op het puntje van je stoel moeten zitten, aangezien het spel een nooit gezien snelheidsgevoel voorschotelt waar nog vele andere games wat van kunnen leren. Bijkomend heb je natuurlijk nog het gewone wegverkeer dat altijd wel op de een of andere manier in je weg rijdt. De AI van je tegenstanders zorgt er ook nog voor dat deze je altijd zullen inhalen, maakt niet uit hoever je voorligt, zodat de race telkens spannend blijft.

BR_7.jpg

Nog één type, dat volledig apart staat van het racen, is de Crash-mode. Je krijgt een bepaalde verkeerssituatie voorgeschoteld en jij moet er zoveel mogelijk schade proberen aan te richten. Na je keuze te hebben gemaakt in welke bolide jij kruipt (van supersonische racer tot hamburgerkraam), bepaal je met twee getimede drukken op de knop je startsnelheid en probeer je vervolgens zoveel mogelijk voertuigen, en zeker de doelwagen, in je crash te betrekken. Als er voldoende auto’s in de botsing ten onder zijn gegaan, kan je met een crashbreker je eigen wagen nog eens opblazen voor maximale schade.

BR_5.jpg

 Deze crashbrekers kan je trouwens nog in sommige races gebruiken, zodat je na je crash nog anderen mee de dieperik in kan trekken. Nadeel aan deze crash-spelmode zijn de lange laadtijden voor en na elke poging, want meestal lukt het niet bij de eerste keer.

1
2
3
4
Vorig artikelNieuwe versies beveiligingsproducten
Volgend artikelSpeels naar het TB-decennium

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.