Nokia N90

1
15

stand die rode ogen vermijdt. De flits werkt wel maar op afstanden tot maximaal 1,5 meter. Al naar gelang van de stand van het scherm wordt de informatie horizontaal dan wel verticaal weergegeven, zodat de beelden en menu’s steeds leesbaar blijven. De twee variabele menuknoppen onder het scherm worden ook nog eens herhaald boven het scherm. Die bovenste knoppen worden gebruikt wanneer het scherm in een verticale stand wordt gebruikt.
De N90 draait onder Symbian 8.1a met de Series 60 v2.6 interface. Processor, bediening en mogelijkheden zijn vrijwel identiek aan de hiervoor besproken 6680, al heeft de N90 een iets groter intern geheugen van 31 MB. Het belangrijkste verschil is dat de N90 geen gps-ontvanger aan boord heeft. Voor de overige mogelijkheden verwijzen we je naar de bespreking van 6680.
Opvallend is dat de N90 zeer traag

1
2
3
4
Vorig artikel‘Gestripte’ versie van professionele digitale spiegelreflexcamera
Volgend artikelNokia 9300 Communicator
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

Reacties zijn gesloten.