Krachtige navigatiesoftware voor Symbian UIQ mobieltjes

7
62

Route 66 Mobile UIQ is verkrijgbaar in verschillende pakketten, gaande van een bundeling met telefoon en gps tot de software alleen. Op de volledige kit staat overigens niet duidelijk vermeld dat de software niet werkt op alle UIQ-telefoons; het ging hier wel om een not for resale-exemplaar, hopelijk vermelden de winkelexemplaren dit wél duidelijk. De cd-verpakking vermeldt een en ander wel, maar dan in zeer kleine lettertjes op de voorkant. Route 66 zou dit beter zeer duidelijk en groot vermelden om teleurgestelde kopers te vermijden, die het product toch terug zullen brengen naar de winkel wanneer ze merken dat de software niet werkt op hun mobieltjes.

Installatie
In de kit steken naast de eerder genoemde Bluetooth-gps ontvanger en software-cd ook nog de volgende onderdelen: compacte houder met beugel voor UIQ-mobieltje; houder voor UIQ-mobieltje om te monteren in een luchtuitlaat; stroomvoorziening voor in de wagen voor de gps-ontvanger; draagkoordje voor de gps-ontvanger; zeer compacte usb-lezerschrijver voor Sony MemoryStick Duo; MemoryStick-adapter voor Sony MemoryStick Duo; en 128 MB Lexar MemoryStick Duo met software en Benelux-kaart.
De installatie kon moeilijk eenvoudiger. Het volstaat om de MemoryStick Duo in de gsm te schuiven en de instructies op het scherm te volgen. Voor de software in gebruik kan worden genomen, moet hij gekoppeld worden aan de gsm. Dit gebeurt via een sms’je of, wanneer dit niet zou werken, kan het ook telefonisch.


Registratie is verplicht en tegelijk een vorm van kopieerbescherming

Pas als je de unieke activeringssleutel ontvangt van Route 66 kun je de software activeren en gebruiken.

1
2
3
4
5
Vorig artikelWaarom LAN via stroomnet niet altijd (goed) werkt
Volgend artikelOok geschikt voor de leek in fotobewerking
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

7 REACTIES

  1. Ik zat mij al een tijdje af te vragen welk navigatie software op de A1000 werkt. Nu heb ik gelezen dat de route 66 wel werkt op de a1000. Dank je wel.

  2. Dankjewel voor de duidelijke uitleg, dit overtuigd mij dat ik het moet gaan aanschaffen

  3. Duidelijke info omtrent het prog en de beoordeling. Heeft mij overtuigd het pakket P910i inclu Route 66 Benelux te kopen.
    Tnx aan de beoordelers 😉

  4. Soms vraag ik me af waarom we de moeite doen een artikel te schrijven als het toch niet wordt gelezen. Dat de A1000 wordt ondersteund wordt nl. expliciet vermeld in het begin!

Reacties zijn gesloten.