Spiegelreflex op basis van FourThirds standaard

9
153

ISO 100 1/80s f5.6
 Program AE 38 mm

ISO 100 1/80s f5.6
 Program AE 14 mm

ISO 200 1/80s f5.6  
Program AE 14 mm

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelPDF-documenten inlezen
Volgend artikelStandaard dubbelzijdig printen

9 REACTIES

  1. Heb de e-300 ondertussen al een zestal maanden en ben nog steeds erg tevreden over dit toestel. Prijs/kwaliteit vind je niet beter. Mooie heldere kleuren, zeer robuuste body en niet vergeten de ingebouwde stoffilter, zeer handing als je veel van lenzen vernadert.
    De standaard lenzen die je bij deze kit krijgt zijn beter dan die bij canon of nikon. Als je geen erfenis van oude lenzen bezit is dit absoluut eengoede keuze.

  2. \’k heb de E-300 nu ruim een maand en ben zeer tevreden. \’t was wel even wennen aan het model. Maar de perfectie manier waarop deze camera in de hand ligt + de stof verwijderings oplossing + de hoge beeld qualiteit + de scherpe prijs voor een set met twee hoogwaardige objectieven was doorslag gevend. En behalve dat is er ook nog een forum waar de E-300 gebruikers welkom zijn n.l. http://www.digifotofreak.nl om de ervaringen uit te wisselen.

  3. Heb zelf de keuze gemaakt voor de Olympus. Ben er erg blij mee!
    Buurman ook enthousiast koos er ook voor.
    Nikon heb ik 5 jaar geleden gehad en veel problemen mee gehad. Was natuurlijk wel andre type dan de D-70.

  4. ben benieuwd welke het uiteindelijk geworden is……..
    alvast bedankt voor de reaktie !

  5. Ik twijfel tussen de aanschaf van een Nikon D-70 en die van een Olympus E 300. Wie kan mij advies geven. Zowel de voor- en nadelen wil ik dan graag van beide camera\’s op een rijtje zetten

Reacties zijn gesloten.