Sneller mobiel surfen met GPRS

0
70

de bedrijfswereld en doet dat met twee diensten: Pocket Office en Office Access. Deze laatste biedt mobiele toegang tot het internet en het bedrijfsnetwerk via een (draagbare) pc. Pocket Office is een applicatie waarmee gebruikers via de gsm toegang krijgen tot de Microsoft Exchange server van het bedrijf. Ze kunnen dan gebruik maken van de toepassingen van Outlook. De prijs voor Pocket Office op GPRS bedraagt maandelijks 30 euro waarvoor je 5 MB mag downloaden. Voor Office Access bedraagt de maandprijs 90 euro voor een gegevensvolume van 50 MB. Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Toestellen
De huidige generatie gsm-toestellen is niet in staat om gebruik te maken van de GPRS-mogelijkheden. Je hebt daarvoor een specifieke GPRS-gsm nodig en dat betekent dus een extra investering. Het aanbod is momenteel niet al te groot, maar zonder meer positief is dat de prijzen voor een GPRS-gsm niet

1
2
3
4
5
Vorig artikelMotorola zet in op GPRS
Volgend artikelTik dan 797 204… (*)
Bart Stoffels
Bart Stoffels is it-specialist en journalist, gespecialiseerd in cloud, networking, storage, servers en mobiele technologie.