Losstaande dvd-spelers

0
22

sharp_dv760s
Hou je van een strak uiterlijk dan zit je met de Sharp DV-760S alvast goed. Verder zijn zowat alle denkbare audiovisuele aansluitingen aanwezig en dat situeert deze Sharp zonder twijfel bij de topmodellen. Daar hoort bijna vanzelfsprekend een Dolby Digital decoder bij. Ook fraai zijn de vergulde audio-uitgangen wat een kwalitatief betere geleiding met zich meebrengt. Ook hier weer een gigantische afstandsbediening met één nadeel: de meest gebruikte knoppen (zoals de menuknop) zijn veel te klein uitgevoerd. Een ander nadeel zit in het osd-menu. Bij het selecteren van de ondertiteling krijg je niet te zien welke taal zal worden weergegeven. Enkel iets in de vorm van ’taal 1/8′ wordt getoond en dat is niet al te gebruiksvriendelijk. Net zoals enkele andere dvd-spelers bleek ook de Sharp last te hebben van een teveel aan groene en gele kleuren in de film The Matrix. Ondanks deze opmerkingen vinden we de Sharp een heel knap apparaat dat zonder meer een goede beeldkwaliteit aflevert en ook een goede indruk maakt als het gaat om DTS-geluid dat beter klinkt dan de rest.

Conclusie
Wil je een kwalitatief hoogstaande dvd-speler met de nodige franjes dan valt de Sharp DV-760S te overwegen. Bij een topmodel hoort natuurlijk een aangepast prijskaartje.
Vorig artikelLosstaande dvd-spelers
Volgend artikelLosstaande dvd-spelers
Bart Stoffels
Bart Stoffels is it-specialist en journalist, gespecialiseerd in cloud, networking, storage, servers en mobiele technologie.