Slanke Ultrabook met afneembaar toetsenbord

0
23
Toshiba kondigt een Ultrabook waarvan je het toetsenbordgedeelte kan loskopplen om het toestel als tablet te gebruiken.

De Toshiba Portégé Z10t is uitgerust met een 11,6-inch (29,5 cm) Full HD high-brightness aanraakscherm en een afneembaar en spatbestendig backlit-toetsenbord. De Ultrabook kan je kopen met de nieuwste Intel Core-processoren en ssd’s.

Toshiba Portégeé Z10t

Toshiba Portégeé Z10t (© ; licentie: )


De Portégé Z10t kan je kopen met een optionele DigitizerPen waarmee je op het scherm ken tekenen. Dankzij de handschriftherkenningsfunctie kan je notities omzetten in bewerkbare digitale documenten. De Ultrabook meet 299 x 220,5 x 16,9 (voor) / 19,9(achter) mm.

Wat aansluitingen betreft biedt de Portégé Z10t als tablet een USB 3.0- en microHDMI-poort en een sleuf voor SD-geheugenkaart. De combinatie met het toetsenbord voegt er een USB2.0-, HDMI-, RGB- en Gbit LAN-aansluiting aan toe. De Ultrabook ondersteunt WLAN b/g/n of a/g/b/n, Bluetooth 4.0 en als optie Intel Wireless Display en ingebouwde HSPA & LTE module.

De Portégé Z10t wordt geleverd met diverse beveiligings- en databeheeropties: Intel Anti-Theft vermindert de kans op ongeoorloofde toegang, de Trusted Platform Module (TPM) beschermt lokaal opgeslagen data en de Intel vPro-technologie is een ingebouwde beveiliging die naast extra bescherming tegen de meest recente dreigingen ook IT-afdelingen toegang biedt voor onderhoud, toezicht reparaties en upgraden op afstand.

Beschikbaarheid en prijzen
De Toshiba Portégé Z10t is verkrijgbaar in het tweede kwartaal van 2013 tegen een adviesprijs vanaf € 1099.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSerie NAS-oplossingen voor kleine en middelgrote ondernemingen
Volgend artikelLuidsprekerfabrikant KEF betreedt markt hoofdtelefoons
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.