Toshiba Satellite P50 en P50T laptops

Multimedia-laptop met 4K-resolutie

0
Toshiba introduceert zijn eerste laptop met 4K-schermresolutie van 3.840 x 2.160 beeldpunten. Het Ultra HD-aanraakscherm van de Satellite P50T werd vooraf gekalibreerd met Technicolor ChromaTune voor een natuurlijke kleurweergave. Kleine broer Satellite P50 heeft dezelfde hardware, maar een “gewoon” Full HD-aanraakscherm.

Het 15,6-inch (39,6-cm) Ultra HD-aanraakscherm van de Toshiba Satellite P50t biedt een resolutie van 282 ppi (pixels per inch) of vier maal meer dan het 15,6-inch Full HD scherm van de goedkopere Satellite P50.

Elke P50t wordt door Toshiba afzonderlijk gekalibreerd met Technicolor ChromaTune software. Gebruikers kunnen achteraf ook zelf met behulp van de geïnstalleerde ChromaTune for Toshiba-software de kleurruimte aanpassen aan uiteenlopende softwaretoepassingen.

Toshiba Satellite P50T
Toshiba Satellite P50T

Zowel de Ultra HD- als de Full HD-versie van de Satellite P50 hebben aan randloos tienpuntenaanraakscherm met een speciale antivingerafdruklaag en een extra hoge gevoeligheid.

Deze aluminiumkleurige laptops zijn verkrijgbaar met vierde generatie Intel quad-core i7 processoren en een AMD Radeon R9 M265X grafische kaart met 2 GB gddr5 videogeheugen. Inzake opslag heeft de klant de keuze tussen ssd’s en traditionele harde schijven. Daarnaast biedt Toshiba ook een hybride ssd van 1 TB aan. Beide modellen hebben ook een Blu-ray BD-RE (XL) drive.

De batterij van beide Windows 8.1-laptops houdt het tot 5 uur uit op een volle lading.

Beschikbaarheid en prijs
De Satellite P50 en P50t zijn beschikbaar vanaf eind april tegen een adviesprijs vanaf €999,- inclusief BTW (P50) en €1599,- (P50T).

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.