Opslagsysteem met snelle Thunderbolt-poorten van Western Digital

0
28
Western Digital lanceert een My Book extern opslagsysteem met twee Thunderbolt-aansluitingen. De nieuwe interface die ontwikkeld werd door Intel zou tweemaal zo snel zijn als USB 3.0.

De Western Digital (WD) My Book Thunderbolt Duo dual-drive heeft sleuven voor twee harde schijven. WD verkoopt een versie met 4 TB en 6 TB opslagcapaciteit. Om de schijven te vervangen is geen schroevendraaier nodig. Je kan deze externe harde schijven configureren naar keuze: RAID 0 voor snelheid, RAID 1 voor gegevensbescherming, JBOD om de schijven afzonderlijk te gebruiken. Door de de twee Thunderbolt-poorten biedt de My Book Thunderbolt Duo een hoge verbindingssnelheid. De Thunderbolt I/O-technologie is een ontwikkeling van Intel en maakt overdrachtsnelheden tot 10 Gbps mogelijk. Door de twee poorten kan je tot zes My Book Thunderbolt Duo-schijven of andere high performance-randapparatuur koppelen.

WD My Book Thunderbolt Duo

WD My Book Thunderbolt Duo (© ; licentie: )


Prijs en verkrijgbaarheid
De Western Digital My Book Thunderbolt Duo is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 599 voor 4 TB en € 699 voor 6 TB.

Foto van WD
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikel3D-foto’s en video’s maken met een compactcamera met touchscherm
Volgend artikelEen e-reader uit 1935
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.