Home Hardware

Opslagsysteem met snelle Thunderbolt-poorten van Western Digital

0
28
Western Digital lanceert een My Book extern opslagsysteem met twee Thunderbolt-aansluitingen. De nieuwe interface die ontwikkeld werd door Intel zou tweemaal zo snel zijn als USB 3.0.

De Western Digital (WD) My Book Thunderbolt Duo dual-drive heeft sleuven voor twee harde schijven. WD verkoopt een versie met 4 TB en 6 TB opslagcapaciteit. Om de schijven te vervangen is geen schroevendraaier nodig. Je kan deze externe harde schijven configureren naar keuze: RAID 0 voor snelheid, RAID 1 voor gegevensbescherming, JBOD om de schijven afzonderlijk te gebruiken. Door de de twee Thunderbolt-poorten biedt de My Book Thunderbolt Duo een hoge verbindingssnelheid. De Thunderbolt I/O-technologie is een ontwikkeling van Intel en maakt overdrachtsnelheden tot 10 Gbps mogelijk. Door de twee poorten kan je tot zes My Book Thunderbolt Duo-schijven of andere high performance-randapparatuur koppelen.

WD My Book Thunderbolt Duo

WD My Book Thunderbolt Duo (© ; licentie: )


Prijs en verkrijgbaarheid
De Western Digital My Book Thunderbolt Duo is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van € 599 voor 4 TB en € 699 voor 6 TB.

Foto van WD
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.