Microsoft stopt Xbox 360 in nieuw design

0
35
Microsoft Xbox 360 250GB

Microsoft Xbox 360 250GB (© ; licentie: )

Vanaf 16 juli is een nieuw model van de Xbox 360 te koop. De spelconsole heeft een ingebouwde wireless-N netwerkadapter en een verwisselbare harde schijf van van 250 GB.

Het nieuwe design van de Xbox 360 250 GB heeft een glimmend zwarte afwerking en aanraakgevoelige knoppen voor in-/uitschakelen en uitwerpen van schijven. Volgens Microsoft is de nieuwe Xbox 360 ook fluisterstil. Dankzij ingebouwde 802.11n Wi-Fi is de spelconsole geschikt om films te streamen of games te spelen op Xbox LIVE. Deze Xbox 360 is ook speciaal ontworpen voor de nieuwe Kinect bewegingssensor van Microsoft. Je kan eenvoudig een verbinding maken en zonder controller spelen door de sensor rechtstreeks met de bijbehorende poort op de spelcomputer aan te sluiten. De Xbox 360 250 GB wordt geleverd inclusief draadloze controller, headset, HDMI-aansluiting en ondersteuning voor USB-geheugenstaafjes.

Prijs en beschikbaarheid
De nieuwe Xbox 360 zal beschikbaar zijn vanaf 16 juli voor een adviesprijs van € 249,99.

Foto van Microsoft
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelRoterende antenne voor beter draadloos bereik
Volgend artikelMet Kinect word je zelf gamecontroller
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.