Microsoft Kinect for Xbox 360

Met Kinect word je zelf gamecontroller

0
Microsoft Kinect voor Xbox 360
Microsoft Kinect voor Xbox 360
Microsoft kondigt Kinect aan: een bewegings- en stemdetector voor de Xbox 360 waarmee je zonder controller games kunt spelen, films kunt starten of door je mediacollectie kunt bladeren.

Kinect is een nieuw ontworpen sensor die gebaren en stemgeluiden herkent. De sensor werkt op elke Xbox 360 (175 MB geheugen vereist), maar de nieuw aangekondigde Xbox 360 250 GB werd er speciaal voor ontworpen. Je kunt met Kinect menu’s via spraak of gebaren besturen en bijvoorbeeld commando’s geven om een film te starten of te pauzeren, of met een handbeweging door je muziekcollectie bladeren.
Ook bij videochatten bewijst de Kinect zijn dienst: de Kinect-camera volgt je hoofd als je van positie verandert. Tijdens de persconferentie kondigde Microsoft aan dat bij de lancering van Kinect op 4 november in de Verenigde Staten (andere landen volgen later) er vijftien games beschikbaar zullen zijn, met onder meer Kinect Sports met onder andere volleyballen, tafeltennissen en voetballen en Microsoft Joyride, een kart-spel dat je via Kinect kunt besturen. Verder wordt je huiskamer een dierentuin, fitness- of dansclub met Kinectimals, Your Shape: Fitness Evolved en Dance Central. Er zullen binnenkort nog meer Kinect spelervaringen worden onthuld door verschillende uitgevers.

Foto van Microsoft
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.