Draadloze headsets in ultralicht ontwerp

0
368
Plantronics introduceert de RIG 700-serie gaming headsets. De draadloze headsets in een lichtgewicht ontwerp zijn verkrijgbaar in drie versies: voor Xbox One (HX), PlayStation (HS) en Windows-pc (HD).

De nieuwe RIG 700-serie gaming headsets van Plantronics omvat de RIG 700 HS voor PlayStation, RIG 700 HD voor pc en RIG 700 HX voor Xbox. De headsets wegen 241 gram.

De headsets zijn uitgerust met 40 mm-drivers met baspijpen die volgens de fabrikant zorgen voor een helder, krachtig geluid met een stevige bas en uitgesproken middentonen. Ze hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz.

De headsets werken draadloos en hebben een bereid tot 10 meter. Ze hebben een afneembare microfoon met ruisonderdrukking.

Met de spel-/chat-balansknop kan je de mix van hoge en lage tonen afstemmen op je eigen voorkeur. De knop bedien je via de oorschelp.

De opgeladen batterij is goed voor tot twaalf uur gameplay.

De RIG 700-serie is verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. De HX- en HD-uitvoering ondersteunen Windows Sonic surround.

Plantronics RIG 700 gaming headset (© Plantronics; licentie: Plantronics)

De Plantronics RIG 700 HS (PlayStation), RIG 700 HD (pc) en RIG 700 HX (Xbox) hebben een adviesprijs van € 129,99.

Foto van Plantronics
Categorieën: Hardware en software, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVerwijder, wijzig en dupliceer videobeelden met gemak
Volgend artikelBetaalbaar USB-C dock om overal mee te nemen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.