Nieuwe mobiele LTE-router van Netgear

0
400
Netgear lanceert in de Nighthawk serie een nieuwe versie van de mobiele router die een gigabit-verbinding via het mobiele netwerk biedt voor maximale downloadsnelheden tot 2 Gbps.

De Netgear Nighthawk M2 Mobile Router (MR2100) is een nieuwe versie van de draagbare router (MR1100) die we eerder testten.

De Nighthawk M2 Mobile Router biedt downloadsnelheden tot 2 gigabit per seconde via LTE-verbinding.

De nieuwe mobiele router is uitgerust met een 2,4-inch lcd-aanraakscherm om netwerk en instellingen te beheren, het datagebruik en de mobiele signaalsterkte te controleren.

De compacte MR2100 heeft een gigabit-ethernetpoort en twee usb-poorten (één type-a en één type-c) voor streaming en/of datadelen vanaf een extern apparaat, zoals een geheugenkaartje, usb-stick of externe usb-schijf.

De Nighthawk M2 maakt verbinding met maximaal 20 WiFi-apparaten. De router heeft een verwisselbare lithium-ionbatterij (5040 mAh) die volgens de fabrikant de hele dag meegaat. Dankzij de verbeterde Jumpboost-functie kun je andere apparaten opladen als hun batterij bijna leeg is

De Nighthawk M2 meet 105,5 x 105,5 x 20,35 mm en weegt 240 g (inclusief batterij).

Netgear Nighthawk M2 Mobile Router (© Netgear; licentie: Netgear)

De Netgear Nighthawk M2 Mobile Router heeft een adviesprijs van €429,99 en is beschikbaar in het derde kwartaal van 2019.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloos scherminhoud delen
Volgend artikelKrachtige compactcamera van Sony
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.