Netgear Nighthawk M2 Mobile Router

Nieuwe mobiele LTE-router van Netgear

0
Netgear lanceert in de Nighthawk serie een nieuwe versie van de mobiele router die een gigabit-verbinding via het mobiele netwerk biedt voor maximale downloadsnelheden tot 2 Gbps.

De Netgear Nighthawk M2 Mobile Router (MR2100) is een nieuwe versie van de draagbare router (MR1100) die we eerder testten.

De Nighthawk M2 Mobile Router biedt downloadsnelheden tot 2 gigabit per seconde via LTE-verbinding.

De nieuwe mobiele router is uitgerust met een 2,4-inch lcd-aanraakscherm om netwerk en instellingen te beheren, het datagebruik en de mobiele signaalsterkte te controleren.

De compacte MR2100 heeft een gigabit-ethernetpoort en twee usb-poorten (één type-a en één type-c) voor streaming en/of datadelen vanaf een extern apparaat, zoals een geheugenkaartje, usb-stick of externe usb-schijf.

De Nighthawk M2 maakt verbinding met maximaal 20 WiFi-apparaten. De router heeft een verwisselbare lithium-ionbatterij (5040 mAh) die volgens de fabrikant de hele dag meegaat. Dankzij de verbeterde Jumpboost-functie kun je andere apparaten opladen als hun batterij bijna leeg is

De Nighthawk M2 meet 105,5 x 105,5 x 20,35 mm en weegt 240 g (inclusief batterij).

Netgear Nighthawk M2 Mobile Router (© Netgear; licentie: Netgear)

De Netgear Nighthawk M2 Mobile Router heeft een adviesprijs van €429,99 en is beschikbaar in het derde kwartaal van 2019.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.