Mobiele router met gigabit-verbinding

0
184
Netgear lanceert de Nighthawk M1 mobiele router (MR1100) nu ook in Europa. Het is de eerste mobiele router met een gigabit-verbinding via het mobiele netwerk.

De Netgear Nighthawk M1 mobiele router (MR1100) verbindt tot twintig wifi-apparaten met één snelle 4g lte advanced category-verbinding (met ‘4-band carrier aggregation’ en 4×4 mimo). De maximaal haalbare snelheden zijn, afhankelijk van het type data-abonnement en de provider, tot 1 Gbit/s downloaden en tot 150 Mbit/s uploaden.

Je beheert alles via de gratis Netgear-app voor Android en iOS: wifiverbindingen, aanpassen van instellingen, controleren van dataverbruik, afspelen van mediabestanden en instellen van beperkingen.

De compacte MR1100 heeft een gigabit-ethernetpoort en twee usb-poorten (één type-a en één type-c) voor streaming en/of datadelen vanaf een extern apparaat, zoals een geheugenkaartje, usb-stick of externe usb-schijf.

De router ondersteunt ook Netgear Arlo Smart Home Security als basisstation voor Arlo-bewakingscamera’s zoals de nieuwe Arlo Pro 2.

De dual-band wifi-verbinding ondersteunt 802.11ac. De krachtige 5.050 mAh accu van deze mobiele router gaat tot 24 uur mee bij continu gebruik. Ze kan trouwens tegelijk worden gebruikt om smartphones of andere kleine usb-apparaten op te laden.

Netgear MR1100 mobiele reisrouter

Netgear MR1100 mobiele reisrouter (© ; licentie: )

Aan de twee ts-9 antenneverbindingen kan je optionele 4g/3g-antennes schroeven voor een verbeterd bereik. Deze mobiele router weegt 240 g en meet 105,5 x 105,5 x 20,35 mm.

Alle technische details vind je op de MR1100-website.

De Netgear Nighthawk M1 mobiele router MR1100 heeft een adviesprijs van € 329,99.

Foto van Netgear
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
BRONNetgear persbericht
Vorig artikelWeerbestendige draadloze beveiligingscamera met zonne-energie
Volgend artikelLaptop met 360-graden draaiend 4K UHD-aanraakscherm
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.