Samsung DV300F DualView compactcamera

DualView camera met WiFi-verbinding

0
Samsung brengt in de serie compactcamera’s met dubbel lcd-scherm een nieuw model op de markt dat draadloze verbindingen ondersteunt en veel creatieve functies biedt.

De Samsung DualView DV300F is het eerste model met WiFi-ondersteuning in de reeks camera’s met een lcd-scherm op achterzijde én voorzijde. Samsung’s DualView lijn bestaat al een tijdje en biedt specifieke functies om te gebruiken met het lcd-scherm op de voorzijde. De nieuwe DV300F heeft een 1,5-inch front facing LCD-scherm. Het toont animaties in de Child Mode om gemakkelijker kinderen te fotograferen en heeft een visuele Self Timer om eenvoudiger zelfportretten te maken. Het LCD-scherm aan de achterzijde is 3 inch groot. De compactcamera is uitgerust met een 16 megapixel CCD-sensor, 5x optische en 25mm breedhoeklens.

Samsung DV300F

Samsung DV300F (© ; licentie: )


De nieuwe DualView camera van Samsung heeft ook WiFi ingebouwd waardoor je gemaakte foto’s en video’s kan uploaden naar sociale mediawebsite, zoals Facebook, Picasa, Flickr en YouTube (op locaties waar er een draadloze verbinding mogelijk is). Ook kan je de bestanden bewaard op de microSD geheugenkaart in de camera met de draadloze verbinding en de Auto PC Backup-functie naar je pc verzenden. Of je bewaart ze op clouddiensten, zodat je de bestanden ook op andere locaties kan bekijken of delen met anderen.
De camera biedt verschillende functies om creatief aan de slag te gaan met de gemaakte opnamen, zoals Magic Frame, Picture-in-Picture Shot, Split Shot en Funny Face. Met de nieuwe Artistic Brush-functie kan je een foto of video omvormen tot een zwart-wit- of kleurenschets. Ook is er een nieuwe Motion Photo-functie waarmee je de omgeving rond een bewegend voorwerp kan ‘bevriezen’ voor een dramatisch effect.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung DV300F DualView compactcamera is vanaf maart 2012 te koop voor een adviesprijs van € 199.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.