High-end smartphone met handpalmherkenning

0
LG introduceert met de G8s ThinQ een nieuwe high-end smartphone die is uitgerust met een 6,2-inch FullVision oledscherm en vijf cameralenzen en die extra beveiligingsfuncties waaronder handpalmherkenning biedt.

De G8s ThinQ is LG’s nieuwe paradepaardje. De smartphone is uitgerust met een 6,2-inch 18.7:9 FHD+ FullVision oledscherm met een resolutie van 2248 x 1080 pixels en 564 ppi. Het scherm optimaliseert automatisch de kleur en de helderheid op basis van verschillende omgevingen.

De smartphone heeft op de achterzijde naast een een hoofdcamera van 12 MP, een groothoeklens van 13 MP en een telelens van 12 MP.

De frontcamera van 8 MP wordt vergezeld van een Time-of-flight (ToF)-camera die zorgt voor een driedimensionale foto met meer diepte en details. Je kan de achtergrond, de kleuren en de lichtinval zelf bewerken via zeven verschillende lichteffecten.

De LG G8s ThinQ biedt verschillende manieren om het toestel te ontgrendel waaronder handpalm-, gezichts- en vingerafdrukherkenning.

De geavanceerde handpalmherkenning maakt het mogelijk basisfuncties te gebruiken zonder dat je de smartphone moet aanraken door een combinatie van de ToF-camera en infraroodsensoren.

De G8s ThinQ heeft een 3550mAh batterij en ondersteunt Wireless Charging. De smartphone meet 155,3 x 76,6 x 8 mm en weegt 181 gram.

LG G8s ThinQ (© LG; licentie: LG)

De LG G8s ThinQ is vanaf midden juli beschikbaar voor een adviesprijs van €699.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.