Access point in de vorm van rookmelder

0
269
De Duitse fabrikant Lancom Systems lanceert een Wi-Fi 5 access point dat eruit ziet als een rookmelder en dat geschikt is voor kleine en middelgrote netwerken.

Het nieuwe LW-500 Wi-Fi 5 Access Point van Lancom heeft een witte, ronde behuizing in de vorm van een rookmelder en is daardoor discreet te installeren, wat het volgens de fabrikant geschikt maakt voor plafondmontage in hotels en vergaderruimtes.

Het LW-500 heeft interne antennes en twee geïntegreerde radiomodules voor 802.11n apparaten in de 2,4 GHz frequentieband en 802.11ac apparaten in de 5 GHz-band.

Stroom wordt voorzien via Power over Ethernet, maar de LW-500 kan ook via de meegeleverde stroomadapter van electriciteit worden voorzien.

De Lancom LW-500 is zowel vanuit de cloud als stand-alone via een nieuwe webinterface te beheren. Met de Lancom Management Cloud is de LW-500 volledig automatische te configureren na netwerkauthenticatie.

De LW-500 biedt uitgebreide bescherming door een reeks geïntegreerde beveiligingsfuncties, zoals de IEEE 802.1X Security Policy en de aansluiting van nieuwe clients via QR-code.

Lancom LW-500 (© Lancom; licentie: Lancom)

Het Lancom LW-500 Wi-Fi 5 Access Point is verkrijgbaar bij Lancom-resellers voor € 399 excl. BTW.

Foto van Lancom
Website: Lancom Systems
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHMDI-kabel draadloos vervangen
Volgend artikelNieuw vlaggenschip OLED tv-serie van Sony
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.