Slimme mokken houden drank warm

0
92
De Ember Travel en Ceramic Mug zijn slimme bekers waarmee gebruikers zelf hun ideale drinktemperatuur voor warme dranken kunnen instellen. Ook zijn ze te verbinden met de Ember-app voor extra functies.

Ember Technologies, opgericht in 2010, ontwerpt producten met temperatuurregeling. De Ember Ceramic en de Ember Travel Mug kunnen een drank warm houden tussen tussen de 50 graden en 62,5 graden Celsius.

De Ember Ceramic-mok is vooraf ingesteld op 54 graden Celsius. De Travel Mug heeft een draaiknop onderaan de beker om de temperatuur in te stellen.

Maar je kan de temperatuur ook zelf instellen via de Ember-app voor iOS en Android door de slimme bekers te verbinden via Bluetooth. Via de app kan je de temperatuur van de vloeistof regelen en de app zal je waarschuwen zodra je drankje de gewenste temperatuur heeft bereikt.

De Ember Travel Mug is ontworpen voor onderweg en zorgt ervoor dat het drankje circa twee uur op de juiste temperatuur blijft. Een volledig opgeladen Ember Ceramic Mug blijft tot een uur op de gekozen temperatuur. In combinatie met de meegeleverde oplader blijft het drankje in de bekers de gehele dag warm.

Ember Ceramic Mug (© Ember; licentie: Ember)

De Ember Ceramic Mug in zwart of wit heeft een adviesprijs van €99,95. De Ember Travel Mug in zwart of wit heeft een adviesprijs van €179,95. De Ember mokken zijn ook beschikbaar op ember.com.

Vorig artikelMechanisch toetsenbord voor intensief gebruik
Volgend artikelSupercompacte laserprinter
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.