Verdeelstekker met Amazon Alexa, IFTTT en Google Assistant

0
154
De D-Link DSP-W115 Smart Plug en DSP-W245 Power Strip laten je toe elektrische apparatuur te bedienen en bewaken via apps en integratie met diensten zoals Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT.

De nieuwe D-Link DSP-W115 Smart Plug en DSP-W245 Power Strip zijn een toevoeging aan het mydlink-gamma dat we eerder testten.

Beide apparaten kan men met dezelfde mydlink Home-app bedienen. Dankzij de integratie met Amazon Alexa, Google Assistant en IFTTT koppel je deze plugs en andere mydlink-apparatuur eenvoudig aan andere, populaire home automation-apparatuur.

De DSP-W115 Smart Plug meet en beheert het stroomverbruik van aangesloten apparaten, die maximaal 16 A of 3.680 W mogen verbruiken. Zelf verbruikt de plug maximaal 5 W.

De DSP-W245 Power Strip doet hetzelfde voor elk van de vier stroomaansluitingen apart. De gezamenlijke belasting is 16 A of 3.680 W en de verdeelstekker zelf verbruikt maximaal 4 W.

Zowel de DSP-W115 Smart Plug als de DSP-W245 Power Strip zijn extra beschermd tegen oververhitting en overspanning.

De mydlink-app biedt niet alleen gedetailleerde statistische informatie over hoeveel stroom elk apparaat verbruikt, maar verzendt bijvoorbeeld ook pushmeldingen op het moment dat er een apparaat automatisch is uitgeschakeld vanwege oververhitting.

Beide plugs werken via het wifi-netwerk (Wireless-N).

De DSP-W115 heeft een adviesprijs van € 39,95; de DSP-W245 heeft een adviesprijs van € 124,95.

D-Link DSP-W245 slimme verdeelstekker

D-Link DSP-W245 slimme verdeelstekker (© ; licentie: )

Vorig artikelErgonomisch 27-inch qhd-scherm
Volgend artikelSnel te installeren betrouwbaar draadloos netwerk
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.