Philips usb-c-monitor met High Dynamic Range

0
89
MMD, fabrikant van Philips monitoren, kondigt de Brilliance 328P6AUBREB QHD LCD monitor aan met High Dynamic Range (HDR) voor een breed kleurenpalet en met een usb-c-aansluiting voor docking-mogelijkheden.

De Philips Brilliance 328P6AUBREB monitor heeft een beeldschermdiameter van 31,5 inch (80 cm) en ondersteunt een Quad HD resolutie (2560 x 1440 pixels).

De nieuwe Philips LCD-monitor met IPS-paneel is uitgerust met High Dynamic Range (HDR)-technologie voor een goede helderheid en contrast. Het beeldscherm is geschikt voor professionele toepassingen met een Adobe RGB-kleurruimte van 99% en 100% sRGB (CIE 1973).

Het beeldscherm heeft een kijkhoek van 178 graden horizontaal en verticaal, een responsetijd van 4 ms, een helderheid van 450 cd/m² en een contrastverhouding van 1.200:1.

De 328P6AUBREB heeft een usb 3.1 Type C-aansluiting. Met één enkele usb-c-kabel is het mogelijk om toestellen op te laden en audio- en videobestanden over te zetten. Ook is het mogelijk meerdere monitoren aan elkaar te koppelen.

De SmartErgoBase-monitorvoet is in hoogte en hoek verstelbaar en heeft een kantel- en zwenkfunctie. Er zijn twee 3 watt stereoluidsprekers geïntegreerd in het beeldscherm.

De monitor biedt ook een LowBlue-modus die gebruikmaakt van softwaretechnologie om schadelijk blauw licht met een korte golflengte te verminderen.

Inclusief voet meet de 328P6AUBREB monitor 742 x 657 x 270 mm. Alle specificaties van de monitor vind je op de website van Philips.

Philips 328P6AUBREB monitor (© ; licentie: )

De Philips 328P6AUBREB monitor uit de P-lijn is vanaf januari 2018 verkrijgbaar voor een adviesprijs van €499.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelSmartphone met verwisselbare modules
Volgend artikelDual-sim smartphone met knijp-bediening
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.