Philips Full HD LCD-scherm met Mobile HD Link-technologie

0
20
De Philips 237E4QHAD IPS Full HD lcd-monitor is uitgerust met Mobile High Definition Link-technologie en kan HD-entertainment rechtstreeks vanaf een mobiel apparaat streamen.

De nieuwe 23 inch (58,4 cm) lcd-monitor van Philips biedt een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een helderheid van 250 cd/m² en een SmartContrast ratio van 20.000.000:1. De reactietijd bedraagt 7 ms en de kijkhoek is zowel horizontaal als verticaal 178°. Het scherm heeft een -5/+20 graden kantelfunctie. De monitor meet 547 x 420 x 193 mm.

Philips 237E4QHAD monitor

Philips 237E4QHAD monitor (© ; licentie: )

Op de Philips 237E4QHAD/00 monitor kan je dankzij de MHL-technologie foto’s en video’s in HD-kwaliteit bekijken en games spelen rechtstreeks vanaf een Android smartphone of tablet. Als het Android toestel verbonden is met het beeldscherm via de optionele MHL-kabel wordt het meteen ook opgeladen. De monitor is uitgerust met twee geïntegreerde 2-watt stereo-luidsprekers.

De monitor gebruikt ook de SmartImage Lite technologie van Philips die de inhoud van het scherm analyseert en het contrast, de kleurverzadiging, de scherpte van tekst, afbeeldingen en video’s verbetert afhankelijk van het door jou gekozen scenario.

Prijs en beschikbaarheid
MMD, het bedrijf dat Philips-monitoren op de markt brengt, heeft het Philips 237E4QHAD/00 IPS lcd-scherm al gelanceerd. De monitor heeft een adviesprijs van € 229.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuw elektronisch stemsysteem kan zondag voor problemen zorgen
Volgend artikelGoogle brengt de geschiedenis van de vorige eeuw tot leven
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.