Betaalbare 3-in-1 printer met wifi

0
191
Canon kondigt een nieuwe multifunctionele 3-in-1 inkjetprinter aan met print-, scan- en kopierfuncties. De PIXMA TS3150-serie biedt tervens Wi-Fi-connectiviteit.

De Canon Pixma TS3150-serie is een compacte inkjetmultifunctional die verkrijgbaar is in zowel zwart als wit. De printer gebruikt een inkjetsysteem met 2 FINE-cartridges.

De printsnelheid in zwart-wit bedraagt circa 7,7 ipm en in kleur circa 4 ipm. Printen zonder witrand is ook mogelijk met afmetingen 13 x 18 cm, 10 x 15 cm en 13 x 13 cm.

De Pixma TS3150 scant met een optische resolutie van 600 x 1200. Een A4 scan duurt circa 15 seconden.

De Pixma TS3150-serie biedt ook draadloze connectiviteit. Een LCD-scherm van 3,8 cm zorgt voor een snelle configuratie van de draadloze functies. Gebruikers kunnen rechtstreeks printen vanaf hun smartphone of tablet.

Met Pixma Cloud Link kunnen gebruikers rechtstreeks vanuit sociale media foto’s afdrukken. De Pixma TS3150-serie ondersteunt prints in het vierkante formaat van Instagram. Ook is er ondersteuning voor Apple AirPrint, Mopria voor Android en Windows 10 Mobile-apparaten.

Met de nieuwe Canon Message in Print-app kan je onzichtbare berichten opnemen in fotoprints, zoals animaties, muziek, video of tekst. De ontvanger kan het bericht ontcijferen door een iPhone boven de fotoprint te houden.

Canon Pixma TS3150 (© ; licentie: )

De Pixma TS3150-serie meet 435 x 316 x 145 mm. Alle specificaties vind je op de website van Canon.

De Canon Pixma TS3150-serie heeft een adviesprijs van € 49 en is beschikbaar vanaf eind augustus 2017.

Foto van Canon
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFull HD-monitoren in minimalistisch design
Volgend artikelNormaal stopcontact voor in je wagen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.