iHealth View BP7S bloeddrukmeter

Geconnecteerde bloeddrukmeter met eigen scherm

3
iHealth, een merknaam van het Chinese bedrijf Andon Health Co. Ltd., introduceert een nieuwe geconnecteerde polsbloeddrukmeter. De iHealth View heeft in tegenstelling tot zijn voorganger Sense een eigen scherm waarop je direct de resultaten afleest. Daarnaast kun je de metingen ook nog bewaren in een mobiele app.

De nieuwe geconnecteerde polsbloeddrukmeter View van iHealth heeft een eigen led-scherm waarop je bovendruk, onderdruk en hartslag kunt aflezen. In tegenstelling tot bij de Sense heb je dus geen smartphone of tablet meer nodig om de meetresultaten te zien. Maar je kunt wel nog alle metingen in de iHealth MyVitals gezondheids-app bewaren en raadplegen.

MyVitals is beschikbaar voor iOS en Android. De verbinding tussen mobieltje en polsbloeddrukmeter wordt gelegd via Bluetooth.

De View Wireless Blood Pressure Wrist Monitor (BP7S) bewaart in zijn eigen geheugen tot 120 metingen tussen twee synchronisatiemomenten met de MyVitals app.

De meter schakelt zich automatisch in wanneer je de armband omdoet. De View kan ook hartritmestoornissen detecteren en je daarvoor waarschuwen.

iHealth View

iHealth View (© ; licentie: )

De iHealth View kost €79,95.

3 REACTIES

  1. Hebben jullie dit toestel getest ?
    Is dit ook compatibel met de Health App binnen iOS, zodat de meetresultaten daarin opgeslagen worden ?
    Ieder merk z’n eigen App, en geen mogelijkheid om je health data op 1 centrale plek (App) te verzamelen, heeft geen zin.

    • Correct Johan, ik vrees overigens van niet want dan zou het wel vermeld staan in het persbericht. Maar we hebben het nog niet getest. Er zou wel een testexemplaar onze richting uitkomen, dus watch this space.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.