devolo dLAN 550 WiFi Powerline-adapter

Compacte draadloze Powerline-stekker met groter bereik

0
Devolo lanceert de dLAN 550 WiFi, een compacte Powerline-adapter met draadloze snelheden tot 300 Mbit/s en Powerline-snelheden tot 500 Mbit/s.

De dLAN 550 WiFi meet 68 x 68 x 41 mm zonder stekker en heeft onderaan een Fast Ethernet-poort voor een kabelaansluiting met televisies of andere apparatuur. Het Powerline-gedeelte heeft een maximale doorvoersnelheid van 500 Mbit/s en overbrugt dankzij range+-technologie afstanden tot vierhonderd meter over het elektriciteitsnet.

Devolo range+ gebruikt de drie aders van het stroomnet voor nog meer capaciteit en een beter bereik. Je kunt maximaal acht van deze adapters binnen één stroomcircuit plaatsen. Het Powerline-netwerkverkeer is versleuteld met 128-bits aes-encryptie.

Het wifi-gedeelte gebruikt twee antennes (2×2 MIMO) en heeft een maximale snelheid van 300 Mbit/s in de 2,4 GHz Wireless-N frequentieband. De WiFi Move-technologie verbindt automatisch meerdere dLAN 550 WiFi stekkers tot één groot wifi-netwerk. Ze kopieert ook alle optionele configuraties, zoals instellingen voor ouderlijk toezicht, timers of vergelijkbare functies van bestaande adapters.

De stekker kan automatisch de configuratie van je router overnemen via wps en heeft zelf ook een “WiFi Clone”-functie waardoor apparaten automatisch via wps een verbinding kunnen maken met de dLAN 500 WiFi.

De my devolo app helpt je om je thuisnetwerk eenvoudig te beheren en aan jouw behoeften aan te passen via kinderbeveiliging, gasttoegang en wifi-tijdbesturing.

devolo dlan 550 wifi
devolo dlan 550 wifi

Eén adapter kost 79,90 euro. Voor een Starterkit met twee adapters betaal je 119,90 euro. De Network Kit met twee dLAN 550 WiFi en één dLAN 550 duo (met twee Ethernet-poorten en een doorlusstopcontact) kost 179,90 euro. Devolo geeft drie jaar garantie op deze adapters.

Foto van devolo
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.