Externe ssd-schijf met antishock-mechanisme

0
46
Freecom pakt uit met de Tough Drive SSD, een externe USB 3.0-schijf met een capaciteit van 256 GB en een stevige behuizing met een anti-shockmechanisme.

De nieuwe 256 GB Freecom Tough Drive SSD biedt lees- en schrijfsnelheden tot 415 MB/s als je deze externe schijf aansluit op een USB 3.0 poort. De USB-aansluiting zit overigens vast aan de schijf en kun je in de behuizing stoppen, zodat je geen apart kabeltje meer hoeft mee te nemen.

Deze ssd-drive kan tegen een stootje, dankzij de stevige behuizing met rubberen bescherming en ingebouwd anti-shockmechanisme. Er zit geen ventilator in zodat de Tough Drive SSD volledig geruisloos werkt.

De drive is FAT-32-voorgeformatteerd en direct klaar voor gebruik met een pc of Mac. Nero BackItUp-software (alleen voor Windows) staat er al op, zodat een pc-gebruiker direct beschikt over complete back-up- en herstelmogelijkheden.

Freecom Touch Drive SSD

Freecom Touch Drive SSD (© ; licentie: )

 

De Freecom Tough Drive SSD is ook geschikt voor USB Recording, bijvoorbeeld via een daartoe geschikte tv. De externe USB-harddrive is zo een vervanger van de HDD/DVD-recorder of VHS-videorecorder.

Freecom, een onderdeel van Mitsubishi Kagaku Media, biedt twee jaar garantie op deze externe schijf, die 319 euro kost.

Foto van Freecom
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTV Vlaanderen heeft eindelijk interactieve decoder
Volgend artikelZakelijke alles-in-een pc van HP draait onder Android
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.