TV VLAANDEREN Motionbox interactieve tv-decoder

TV Vlaanderen heeft eindelijk interactieve decoder

1
TV VLAANDEREN biedt al sinds 2006 digitale tv via satelliet aan (dvb-s), maar had tot nu toe geen interactieve decoder zoals Belgacom en Telenet dat wel hebben voor hun digitale tv-aanbod via respectievelijk adsl en kabel (dvb-c). Dat verandert nu met de introductie van de Motionbox. Klanten zullen onder andere kunnen sprokkelen in een aanbod van meer dan duizend films op aanvraag.

Eén van de nadelen van digitale tv via satelliet, namelijk het gebrek aan interactiviteit en dus de afwezigheid van video-op-aanvraagdiensten, verdwijnt met de introductie van de Motionbox, de nieuwe interactieve dvb-c decoder van TV VLAANDEREN, een dochterbedrijf van de Luxemburgse groep M7 Group SA, het bedrijf achter verder nog TéléSAT in Franstalig België, CanalDigitaal in Nederland, AustriaSAT in Oostenrijk en Skylink in de Tsjechische Republiek.

De Motionbox heeft een interne harde schijf van 320GB, goed voor 120 uur video-opnames in HD-kwaliteit. Met de Motionbox kun je live tv voortaan pauzeren en terugspoelen.

De Motionbox geeft toegang tot de nieuwe filmcatalogus van TV VLAANDEREN, die meer dan duizend films op aanvraag bevat. Als je je Motionbox op het internet aansluit, kun je opnames van je favoriete programma’s plannen vanop afstand via de TV VLAANDEREN app, die beschikbaar is voor Google Android en Apple iOS. Je krijgt via de Motionbox ook toegang tot sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Picasa, Flickr en Dailymotion.

TV VLAANDEREN Motionbox
TV VLAANDEREN Motionbox

De Motionbox heeft een laag verbruik en verbruikt in ruststand amper 1 Watt.

TV VLAANDEREN-klanten kunnen de Motionbox huren voor €7,95 per maand. Die prijs is vergelijkbaar met de €8 die Belgacom en de €8,20 die Telenet voor de huur van hun interactieve decoders vragen. Voor de huuroptie is een éénmalig Startpakket voor Huur van €99 nodig. Om gebruik te maken van Video op aanvraag en voor het plannen van opnames op afstand, heeft de Motionbox een werkende internetverbinding nodig.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.