Sandberg USB Mini Blu-Ray Burner

Draagbare, goedkope mini Blu-ray burner van Sandberg

0
De Deense fabrikant Sandberg A/S pakt uit met een lichte mini Blu-ray brander voor €105 die je overal kunt meenemen en aansluit via een usb-poort.

Sandberg A/S is bij ons niet zo bekend, maar bestaat al sinds 1985 en heeft als slogan “IT for everybody”. De fabrikant maakt en verkoopt betaalbare computeronderdelen. Nieuw is de USB Mini Blu-Ray Burner, een heel draagbare externe Blu-ray-, DVD- en CD-brander die €102,99 kost in Nederland, maar €104,99 in België. De hogere Belgische prijs heeft helaas te maken met onze wetgeving in verband met auteursrechten, met dank aan onze politici.

De USB Mini Blu-Ray Burner heeft een USB 2.0 interface (vrouwelijke stekker van het B-type) en beschrijft zowel enkel- als dubbelzijdige schijfjes in de formaten CD-R tot en met BD-R/RE. Cd’s beschrijft hij aan 24x snelheid, DVD-R’s aan 8x snelheid en DVD-RW’s en BD-R/RE’s aan 6x snelheid. De leessnelheden zijn dezelfde.

De brander is dun en licht genoeg om hem in je broekzak mee te nemen. Hij weegt 450 gram en meet 18 x 15 x 2,5 cm.

Sandberg usb mini blu-ray burner

Sandberg usb mini blu-ray burner (© ; licentie: )

Als de usb-poort van je computer voldoende stroom levert, kun je hem met één usb-kabel gebruiken, maar een Y-kabel voor extra stroom wordt ook meegeleverd. Bovendien kun je een externe voeding aansluiten, al steekt die niet in de verpakking.

Je hoeft geen stuurprogramma te installeren. De  USB Mini Blu-Ray Burner werkt met Windows (xp en hoger) en Mac.

Sandberg geeft 5 jaar garantie op zijn USB  Mini Blu-Ray Burner.

Foto van Sandberg
Website: Sandberg
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.