Axis bewakingscamera met duurzaam kantel- en draaisysteem

0
76
Axis kondigt een HD dome-netwerkcamera aan voor buitenbewaking met een speciale hoekmontagebeugel zodat hij ook op de hoek van een gebouw te bevestigen is.

De Axis P5414-E PTZ Dome Network Camera is een Pan-Tilt-Zoom (PTZ)-camera die rechtstreeks aangedreven wordt door twee motoren voor het draaien en kantelen. Omdat het kantel- en draaisysteem van de dome-camera geen mechanische onderdelen bevat, zoals riemen of tandwielen, is het een duurzame en betrouwbare bewakingscamera. De Axis P5414-E ondersteunt ook Advanced Gatekeeper, waardoor hij automatisch kan draaien, kantelen en zoomen naar een ingestelde positie wanneer er beweging wordt gedetecteerd binnen een afgebakende zone.

Axis P5414-E PTZ Dome Network Camera

Axis P5414-E PTZ Dome Network Camera (© ; licentie: )


De netwerkcamera van Axis kan 270° draaien en kan met een speciale hoekmontagebeugel ook op de hoek van een gebouw bevestigd worden. Op die manier kan de camera een groot gebied bestrijken en ver inzoomen voor bewaking. De Axis P5414-E kan beelden opnemen in 720p HD-resolutie en biedt 18x-zoom met autofocus. De camera biedt meervoudige afzonderlijk configureerbare streams in de video-indelingen H.264 en Motion JPEG. Ook ondersteunt de P5414-E dag- en nachtfunctionaliteit en intelligente videofuncties, zoals bewegingsdetectie.

De netwerkcamera van Axis is uitgerust met een verborgen aansluitdoos met tweekanaals-audio, een geheugenkaartsleuf, vier configureerbare in- en uitgangen voor aansluiting van externe apparaten en de optie om een voedingskabel aan te sluiten of Power over Ethernet Plus te gebruiken. De camera ondersteunt extra toepassingen via het Axis Camera Application Platform.

Prijs en beschikbaarheid
De Axis P5414-E PTZ Dome Network Camera is beschikbaar vanaf het derde kwartaal van 2013 voor een adviesprijs van € 1.342.

Foto van AXIS
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelXbox One is nieuw game- en entertainment-systeem van Microsoft
Volgend artikelGesproken zoekopdrachten in Google met nieuwe versie Chrome browser
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.