Toshiba Camileo Full HD camcorder voor de enthousiaste amateurfilmer

0
67
Toshiba kondigt een nieuw model aan in de Camileo camcorderserie met 8 megapixel CMOS sensor en 23x optische zoom.

De Toshiba Camileo X450 is een palmheld (52 x 127 x 52 mm) Full HD camcorder met een 8 megapixel CMOS-beeldsensor met BSI-technologie. Met de camcorder kan je ook filmen bij weinig licht en de ingebouwde Electronic Image Stabiliser (EIS) verkleint het risico op onscherpe beelden als vanuit de hand wordt gefilmd. De camcorder neemt video op met een Full HD resolutie (1080p, 30fps), HD resolutie (720p, 60fps) of VGA resolutie (640×480, 30fps). Bij Full HD opnamen is de opgeladen batterij goed voor 100 minuten filmen.

Toshiba Camileo X450

Toshiba Camileo X450 (© ; licentie: )

De Camileo X450 heeft 23x optische zoom en 30x geavanceerde zoom. Digitaal kan hij tot 60x inzoomen. De face-tracking-technologie zorgt ervoor dat de mensen die je filmt altijd scherp in beeld zijn. Met de meegeleverde software kan je tijdens het filmen foto’s maken en ook time-lapse-scènes opnemen.

De Camileo X450 is uitgerust met een 3-inch (7,62 cm) aanraakscherm waarop je de opgenomen beelden on-camera kan bewerken met de geïntegreerde Cut’n’Save-software. De camcorder ondersteunt SD-, SDHC- en SDXC-geheugenkaarten tot 128 GB. Ook is hij uitgerust met een mini-USB- en mini-HDMI-interface.

Beschikbaarheid en prijs
De Toshiba Camileo X450 camcorder is in het tweede kwartaal van 2013 leverbaar. De adviesprijs is op dit ogenblik nog niet bekend.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelImage Toaster verrijkt je ontbijt met ‘nieuws’-toast
Volgend artikelCHIP: “Sony Cyber-shot’s zijn beste geotagging-camera’s”
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.