True Image 2013 by Acronis back-upsoftware

Back-upsoftware beschermt ook bestanden in de cloud

1
Acronis introduceert True Image 2013, de nieuwe versie van de back-up- en herstelsoftware die gebruikers ook toegang biedt tot opslagcapaciteit in de cloud vanaf mobiele toestellen met een gratis app voor iOS en Android.

True Image 2013 by Acronis is de nieuwe versie van Acronis’ software voor schijfgebaseerde back-ups (een review van de vorige versie Acronis True Image Home 2012 kan je hier lezen). True Image 2013 by Acronis biedt incrementele en differentiële back-ups op systeem- en bestandsniveau, ondersteuning voor virtuele schijven en, in combinatie met de True Image 2013 by Acronis Plus Pack add-on, de mogelijkheid om besturingssystemen naar ongelijksoortige hardware te herstellen.

True Image 2013 by Acronis
True Image 2013 by Acronis

Met de nieuwe versie van het programma heb je toegang tot je bestanden, niet alleen op je pc, laptop of USB-apparaten, maar ook tot bestanden en mappen die in de Acronis Cloud zijn opgeslagen. Je kan een gratis app downloaden naar je mobiele toestel met iOS of Android. De apps zijn beschikbaar in de App Store en Google Play. True Image 2013 biedt ook ondersteuning voor Windows 8, dat deze herfst op de markt zal verschijnen.

Als een bestand op één locatie wordt gewijzigd, wordt deze wijziging automatisch doorgevoerd binnen de bestanden op alle andere locaties waar de software van Acronis is geïnstalleerd. Neem je een Acronis True Image Online-abonnement dan kan je bestanden rechtstreeks delen met andere gebruikers via Windows Verkenner of een speciale app op je mobiele toestel. Bestanden kunnen zowel openbaar als in besloten kring worden uitgewisseld.

Prijzen en beschikbaarheid
True Image 2013 by Acronis heeft een adviesprijs van € 49,95. Een upgrade naar de laatste versie kost € 29,95.
True Image 2013 by Acronis Plus Pack add-on heeft een adviesprijs van € 29,95. De upgrade kost 17,95.
Acronis True Image Online kost € 49,95 of € 4,95 per maand.

Foto van Acronis
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.