Techsmith Camtasia Studio 8 video screenrecordersoftware

Screenrecorder software met meerdere video- en audiosporen

0
Versie 8 van Camtasia Studio 8, software voor het maken van video-opnames van Windows-programma’s, kan meerdere video- en audio-sporen gebruiken, zodat professioneel ogende trainings- en productvideo’s sneller kunnen worden gemaakt.

Camtasia Studio van Techsmith is video screenrecorder software voor Windows XP SP3 en hoger waarmee interactieve trainingsvideo’s, productdemonstraties, verkooppreserntaties, online cursussen en video’s met technische ondersteuning kunnen worden gemaakt. De nieuwe versie 8 ondersteunt multi-track time en kan dus meerdere video- en audiosporen gebruiken. Dankzij de nieuwe TSC2 videocodec kunnen schermopnames van grotere schermen tegen hogere framerates worden gecreëerd.Camtasia quizzing optie

De uitgebreide bibliotheek die wordt meegeleverd bevat veel audiofragmenten, visuele elementen zoals pijlen en knoppen, achtergronden en thema’s die vrij in de eigen schermvideo’s kunnen worden gebruikt. Je kunt ook eigen foto’s en video’s gebruiken en van animatie voorzien. Quizzes werken nu ook op de kleinere schermen van tablets en smartphones. Met dergelijke quizzes kun je de vordering van de gebruiker in interactieve instructievideo’s controleren.

Video’s kunnen overal worden afgespeeld, ook op iPads, Android-apparaten en smartphones. De Camtasia Smart Player stelt zelf vast of het apparaat Flash ondersteunt. Is dat niet het geval dan wordt de video in HTML5 afgespeeld.

Camtasia Studio 8 kost 284 euro en is bij ons verkrijgbaar bij CD & E Distribution. Op de website van TechSmith kun je een probeerversie downloaden.

Onderstaande video geeft een overzicht van de nieuwigheden in Camtasia Studio 8 en is (uiteraard) gemaakt met de software zelf:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.