Toshiba Ultrabook in zakelijke en consumentenversie

0
31
Toshiba lanceert de Z930 Ultrabook zowel in de Satellite-lijn consumentenlaptops als in de Portégé zakelijke reeks notebooks.

De Ultrabooks uit de Z930-reeks van Toshiba hebben een behuizing van magnesiumlegering die op het dikste punt 15,9 mm meet en die een gewicht heeft van 1,12 kg. De Satellite Z930 is bedoeld voor de consumentenmarkt met Windows 7 Home Premium, terwijl de Portégé Z930 op de zakelijke gebruikers mikt met Windows 7 Professional als besturingssysteem. Deze Ultrabooks hebben een 13,3-inch (33,8 cm) High Brightness lcd-scherm met een resolutie van 1366 x 768 pixels. Je hebt de keuze uit de nieuwste generatie Intel Ivy Bridge dual core-processoren, maximaal 8 GB DDR3 geheugen en een ssd met een maximale opslagcapaciteit van 256 GB.

Toshiba Satellite Z930

Toshiba Satellite Z930 (© ; licentie: )


Tot de verdere uitrusting van de Satellite en Portégé Z930 behoren een SD Card Reader, ondersteuning voor 3D, Gigabit LAN, WLAN (802.11b/g/n) en Intel Wireless Display. De ultrabooks hebben een HDMI-, VGA-, USB 3.0- en 2 x USB 2.0-aansluiting. Het toetsenbord heeft achtergrondverlichting. De batterij biedt maximaal een werktijd van acht uur met één enkele lading volgens Toshiba. De nieuwe ultrabooks meten 31,6 x 22,7 x 0,83 (voorzijde) – 1,59 cm (achterzijde). Zowel de Satellite Z930 als de Portégé Z930 zijn voorzien van Toshiba’s energiebesparende Eco Utility-software om het het energieverbruik van de laptop te optimaliseren.

Prijzen en beschikbaarheid
De Toshiba Satellite en Portégé Z930 Ultrabooks zijn in juni 2012 leverbaar voor een adviesprijs vanaf € 999.

Foto van Toshiba
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloos genieten van muziek met luidsprekers van Pioneer
Volgend artikelFoto met spaargeld op Facebook leidt tot overval
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.