Bose Wave radio III en Wave music system III muzieksystemen

Compacte muzieksystemen van Bose met DAB-functionaliteit

0
Bose vernieuwt het Wave gamma compacte muzieksystemen. Naast ondersteuning voor DAB werd ook het bedieningsgemak verbeterd door de introductie van een touchpad.

Bose introduceert de Wave radio III en Wave music system III muzieksystemen. De nieuwe versies van de Wave toestellen hebben nu geïntegreerde DAB, DAB+ en T-DMB signaalontvangers, zodat je ook naar gedigitaliseerde radiouitzendingen kan luiteren. Tevens werd de FM/AM-tuner voor analoge ontvangst verbeterd. Het scherm van de Wave radio III en music system III toont nu ook de namen van de artiest en het nummer. Bose verbeterde de bediening door bovenop de toestellen een touchpad te installeren. De Wave systemen hebben een wekker- en snoozefunctie die je met het touchpad bedient. De nieuwe dubbele alarmfunctie maakt het mogelijk om verschillende wektijden met verschillende volumes en bronnen in te stellen.

Bose Wave music system III

Bose Wave music system III (© ; licentie: )

Het Wave music system III is uitgerust met een cd-speler aan de voorkant. Zowel de radio als het muzieksysteem beschikken over een aux-ingang waarop je een smartphone, tablet, HD-tv of computer kan aansluiten. Met de Bose Link-ingang kan je een aantal optionele accessoires verbinden met de muzieksystemen. Zo kan je met de Wave Bluetooth-adapter draadloos muziek streamen vanaf een computer of een ander apparaat met Bluetooth. Met de Wave Connect Kit kan je muziek afspelen via een iPod of iPhone. Met de Wave Multi-CD Changer kan je drie extra cd’s afspelen.

Prijs en beschikbaarheid
De Bose Wave radio III is beschikbaar in platinawit en antracietgrijs voor een adviesprijs van € 499,95. Het Wave music system III is ook nog verkrijgbaar in titanium zilver en heeft een adviesprijs van € 699,95. De optionele Wave Multi-CD Changer kost € 349,95, de Wave Bluetooth-adapter en de Wave Connect Kit € 149,95.

Foto van Bose
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.