5.1 en 7.1 home cinemasystemen voor een kleiner budget

0
29
Teufel lanceert zowel een 5.1 als 7.1 surround soundsysteem voor home cinemaliefhebbers die op zoek zijn naar een betaalbaar luidsprekersysteem.

De Teufel Viton 51 is het 5.1 model, terwijl de Viton 71 de 7.1 set vormt. Teufel nam als basis voor de beide Viton surround soundsystemen de VT 11, een 2-kanaals houten luidspreker in boekenkastformaat die Teufel afgelopen zomer introduceerde. Bij zowel de Viton 51 als Viton 71 wordt deze luidspreker ingezet als de voor- en achterluidsprekers. De speaker heeft een 130 mm midrange woofer en een 25 mm stoffen tweeter. Voor de center speaker van beide sets gebruikt Teufel de nieuw ontwikkelde VT 12, die is uitgerust met twee 130 mm midrange woofers en een 25 mm stoffen tweeter.

Teufel Viton 71 (© ; licentie: )

De surround soundsystemen maken gebruik van de US 5110/SW als subwoofer met een basreflexopening die aan de zijkant is gemonteerd. Die zorgt met zijn 100 watt en een 250 mm cellulose woofer voor bastonen tot 34 Hz (-3 dB). De Viton 51 5.1 en Viton 71 7.1 homecinemasystemen zijn geschikt voor ruimtes tot 30 m². Het energieverbruik bedraagt slechts 0,3 watt in stand-by.

Verkrijgbaarheid en prijs
Het Teufel Viton 51 luidsprekersysteem heeft een adviesprijs van € 499,99 terwijl de adviesprijs van de Viton 71 set € 599,99 bedraagt. Ze zijn verkrijgbaar via de online Teufel shop.

Foto van Teufel
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelQR-codes hebben weinig impact op shoppers
Volgend artikelAfvalkalender synchroniseren met agenda via QR-codes
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.