IPS-beeldscherm met erg plat design van AOC

0
44
AOC brengt een 23-inch Full HD monitor op de markt die een IPS-paneel gebruikt en die slechts 9,6 mm diep is.

De AOC i2353Fh breedbeeldmonitor gebruikt een hoogwaardig IPS-paneel. Monitoren met IPS-panelen leveren in principe hogere contrasten en betere, rijkere kleuren dan monitoren met goedkopere TN-technologie. Het 23-inch beeldscherm is met 9,6 mm erg plat. De voorzijde heeft een smalle metalen rand, terwijl de aluminium achterzijde een spiegelend zwart oppervlak heeft. De native resolutie van de i2353Fh bedraagt 1920 x 1080 beeldpunten, terwijl het scherm een dynamische contrastverhouding heeft van 50.000.000:1, een responstijd van 5 milliseconden en een helderheid van 250 cd/m² biedt.

AOC i2353Fh 23-inch monitor

AOC i2353Fh 23-inch monitor (© ; licentie: )

De kijkhoek van het scherm bedraagt zowel horizontaal als verticaal 178°. De i2353Fh monitor is voorzien van twee HDMI-poorten die zijn geïntegreerd in de voet. De monitoren van AOC worden volledig kwikvrij geproduceerd en dankzij de energiebesparende led-schermtechnologie (25 watt in bedrijf en 0,5 watt stand-by) voldoet dit model aan de huidige milieunormen, zoals ENERGY STAR, TCO en EPEAT. Je kan zelf trouwens meer energiebesparende opties selecteren.

Prijs en beschikbaarheid
Naar verwachting is de i2353Fh eind oktober 2011 leverbaar. De adviesprijs werd niet meegedeeld.

Foto van AOC
Website: AOC EU
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelTwee chatrobots maken ruzie
Volgend artikelEén rugzak voor spiegelreflex en laptop
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.