Philips SoundBar streamt films van tablet naar tv

0
102
Philips brengt een SoundBar home cinemaspeaker op de markt met een streamingfunctie waarmee films rechtstreeks van een tablet op een tv kunnen worden gestreamd.

De Philips Soundbar homecinemaspeaker CSS5123 is uitgerust met de SimplyShare streamingfunctie en Wifi zodat je content op je Android tablet, smartphone of op je computer kan bekijken op het grote scherm van je tv. Je kan de bestanden versturen vanaf een DLNA-compatibel toestel. En dankzij de geïntegreerde mediaspeler kun je ook vanaf een draagbare harde schijf of USB-stick mediabestanden weergeven.

Philips SoundBar CSS5123

Philips SoundBar CSS5123 (© ; licentie: )

De slank vormgegeven Soundbar kan je gewoon voor je tv plaatsen. Een draadloze subwoofer verzorgt het diepe basgeluid. Met Music iLink kan je snel schakelen tussen muziek- en filmweergave. De nieuwe Soundbar is compatibel met tv’s, bd- en dvd-spelers, spelconsoles en mp3-spelers.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips SoundBar CSS5123 is verkrijgbaar vanaf oktober voor een adviesprijs van € 499,99.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelVideo van compleet verlaten Los Angeles
Volgend artikelGsm voor gebruik in extreme omstandigheden
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.