Waterdichte pocketcamcorder van Samsung

0
39
Samsung W200 camcorder

Samsung W200 camcorder (© ; licentie: )

Samsung kondigt een camcorder aan die in je (zwem)broekzak past en die geschikt is voor het maken van onderwaterbeelden in Full HD.

De Samsung HMX-W200 pocketcamcorder is water-, stof- en schokbestendig. Je kan er onder water video mee opnemen tot op een diepte van drie meter. De lens heeft een ‘anti-fog’-coating zodat beelden ook helder zijn als je filmend uit het water komt. De camcorder heeft een Aqua Mode waarmee hij automatisch de beste instellingen kiest voor onderwatervideo’s. De W200 is uitgerust met een 5 megapixel BSI (Back Side Illuminated) CMOS sensor. Omdat de sensor twee keer zo gevoelig is als de conventionele CMOS sensor, zorgt dit voor aanzienlijk minder ruis en verstoringen, aldus Samsung. De camcorder is uitgerust met een 2,3-inch lcd-scherm. Met de Record Pause-functie kun je korte pauzes nemen tijdens het filmen en hoef je geen bestanden aan elkaar te plakken. Je kan video’s via de ingebouwde USB uitgang direct uploaden en delen met je familie en vrienden. De W200 heeft ook Smart Filter functies. Met Vignetting vervaag je de randen van de beelden, terwijl de Fish-eye instelling de beelden vervormt voor een kunstzinnig effect. De 1300 mAh batterij zou goed zijn voor tot 2 uren continu video opnemen.

Prijs en beschikbaarheid
De Samsung pocket cam W200 is vanaf eind mei verkrijgbaar voor een adviesprijs van € 159.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNostalgisch speelplezier met World’s biggest Pac Man
Volgend artikelDe dominantie van de doorklik
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.