Nieuwe Aldi laptop met Fastboot

10
584

Software
Ook in de software vinden we een vernieuwing. Waar vroeger bij de Medions steevast een proefpakket van BullGuard Internet Security zat, is deze keer voor Kaspersky Internet Security 2011 gekozen.

Nieuw in het softwarepakket: Kaspersky Internet Security

Nieuw in het softwarepakket: Kaspersky Internet Security (© ; licentie: )

Jammer genoeg is het alweer een proefpakket voor 90 dagen, daarna mag je € 69,95 ophoesten. En dat terwijl er zoveel gratis producten te verkrijgen zijn!

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelGoedkope Android-tablet die vooral geschikt is als e-reader
Volgend artikelVideo toont historisch overzicht van Internet Explorer
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

10 REACTIES

  1. Misschien is deze vraag niet op de goede plaats gesteld, maar heeft deze nieuwe versie Wifi? Ik kon het niet vinden bij de specificaties.

  2. De grove leugen is eigenlijk consumentenbedrog. Iedereen die een dergelijke machine koopt zou de Turbo versie moeten vragen zoals ze aankondigen. En anders een klein mailtje sturen naar de economische inspectie om deze laakbare praktijk aan te klagen.

    eco.inspec.fo@economie.fgov.be

    Zo zullen de grote ketens het uiteindelijk wel leren.

  3. René, zoals altijd heb ik weer genoten van je boeiende recensie. Bedankt daarvoor! Misschien is het nuttig te vermelden dat Duitse laptops een Qwertyklavier hebben, kwestie van Belgische lezers uit de grensstreek niet teleur te stellen wanneer ze in Duitsland op zoek gaan naar een toestel met de geprezen I5-processor.

    • Bedankt voor de lovende woorden, Gert. Je opmerking is terecht: pas op lezers, ze werken daar met een ander klavier. Kleine rechtzetting: Duitsland werkt met Quertz. In Nederland is het Querty. Voor een desktop is dat geen onoverkomelijk probleem, maar het klavier vervangen in een notebook is wat anders – meestal wringen en trekken in de hoop dat er niets afbreekt, om nog niet over het vervallen van de garantie te spreken.

  4. Rare jongens bij Aldi, kort na elkaar een beter systeem (wel iets groter/zwaarder) voor dezelfde prijs. Als eigenaar van een verse P6630 vind ik wel jammer dat er toen geen Bluetooth inzat, wat nu ineens wel kan. Moesten ze nu de duitse versie aanbieden mét i5, zelfs voor 60€ meer, zou ik me toch een beetje bekocht voelen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.