Samsung lanceert zijn eerste 3D videoprojector

0
29
Samsung SP-A8000 3D-beamer

Samsung SP-A8000 3D-beamer (© ; licentie: )

Samsung pakt uit met een home theater DLP-beamer met 3D technologie. De Samsung SP-A8000 kan 2D beelden omvormen tot 3D.

De Samsung SP-A8000 DLP-videoprojector of beamer kan beelden in 2D en 3D projecteren in Full HD 1080p resolutie met een hoge 10000:1 contrastverhouding en een lichtsterkte van 1000 ANSI lumen. Hij kan beelden projecteren van 6 meter diagonaal. 2D beelden kan hij omzetten in 3D. Om in drie dimensies beelden te bekijken, zul je wel een speciale bril moeten dragen. Deze beamer beschikt over HDMI 1.4-, VGA-, component-, en composiet-videoingangen en je kunt er ook USB 2.0 apparatuur op aansluiten. De SP-A8000 heeft een certificatie van Joe Kane Productions die een optimale kleurweergave garandeert. De projector is redelijk groot en weegt bijna elf kilo. De SP-A8000 is afgewerkt in glanzend zwarte kunststof. Een afstandsbediening wordt meegeleverd. Deze 3D videoprojector kost 4.999 euro en is nu verkrijgbaar.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAanraakpc met Full HD 21,5-inch breedbeeldscherm
Volgend artikelKleurenmultifunctionals voor werkgroepen en KMO/MKB
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.